Monsterasmetall

Mönsterås Metall är specialister på gjutning av aluminium samt bearbetning av det gjutna godset. Vi ombesörjer även ytbehandling och montering. Vår affärsvision är: I ständig utveckling från idé till färdig produkt. Mönsterås Metall är ett familjeföretag i andra generationen och verksamheten startade 1955 med sandgjutning.

I början på 60-talet började vi med kokillgjutning samt bearbetning och under 70-talet även pressgjutning. Vårt dotterbolag MM Tech Cast producerar gipsgjutning. 

Vi är certifierade enligt ISO9001-14001 av DNV.

 

https://www.youtube.com/watch?v=Xk8TVHsR0YQ
Error with embedding the source
oohembed source: http://oohembed.com/oohembed/?maxwidth=261&maxheight=169&url=https%3a%2f%2fwww.youtube.com%2fwatch%3fv%3dXk8TVHsR0YQ

Vår företagspresentation
Våra gjutmetoder
Företagets breda kunnande i gjutning och bearbetning get möjligheter att på ett optimalt sätt bistå kunderna vid val av material och tillverkning.
Bearbetning
Vi bearbetar det mesta av det vi gjuter i vår moderna bearbetningsverkstad. Bearbetning, mätning, provtryckning,montering och packning.
Miljö
Vi har effektiva reningsanläggningar med lägsta möjliga utsläppsnivå. Vi lämnar inget åt slumpen och arbetar ständigt med att förbättra vår mijöprofil genom hela produktionsprocessen.

Med kunden i fokus

Vi har alltid full fokus på våra kunders behov. Det är Mönsterås Metalls högsta prioritet. Vi lyssnar på önskemål – allt från produktidé till färdig komponent – och tar fram förslag på kostnadseffektiva lösningar. Mönsterås Metall levererar till de flesta branscher och är leverantör till såväl mindre företag som stora, internationellt kända, varumärken. Vår långa erfarenhet tillsammans med en stabil ekonomi gör oss till en trygg samarbetspartner. Vi använder flera lösningar på orderhantering som EDI, VMI, avrop och liknande, beroende på vad Du som kund behöver.

AB Mönsterås Metall

Adress
Box 43
383 21 MÖNSTERÅS
Telefon 0499-495 00
Fax 0499-130 73
 
E-post info@monsterasmetall.se
www http://www.monsterasmetall.se