Gruppbild1170

Lundbergs Pressgjuteri. Din totalleverantör av pressgjutgods i aluminium. Det tar tid att skaffa den erfarenhet och kunskap som behövs för att nå en ledande position. I vårt fall handlar det om mer än 65 år av målmedvetet arbete, upptäckar­lusta och innerlig passion för press­gjutning. Men också om en stark ambition att skapa goda samarbeten och bra arbetsmiljö. Vår tillverkning sker i Småland. Ett vackert land med ett stolt folk och en anrik hantverks- och entreprenörstradition. Vi har en hög teknisk nivå och vi vet att det i slutändan är våra anställdas kompetens och yrkesstolthet som gör verksamheten lönsam. Med stoltheten kommer också en pålitlighet som återspeglas i kvalitet och utförande. En ansvarskänsla och glädje som vi med nöje delar med dig.

Pressgjutning
När det kommer till kvalitet finns det varken genvägar eller kompromisser. Det är hårt arbete, noggrannhet och perfektion som gäller. Vårt arbete resulterar i starka detaljer med hög finish och funktionalitet
Maskinpark
Hos Lundbergs Pressgjuteri står den flexibla och moderna produktions­utrustningen för precision, hög­teknologi och kapacitet att klara långa serier på kort tid.
Efterbearbetning
CNC-maskiner och seende robotar. å Lundbergs Pressgjuteri finns tio CNC-maskiner varav sju i robotceller med visionsteknik.
Legeringar & Specialgjutgods
Vi gjuter dina önskemål. Tack vare en ovanligt lyckad kombination av hantverksskicklighet och den senaste tekniken kan vi gjuta liv i nästan vilka drömmar och önskemål som helst.

Relationer som bygger på förtroende ger tillväxt
Visst finns det snabba vägar till framgång. Ytliga löften om låga kostnader och standardlösningar. De vägarna är ofta återvändsgränder och inte sällan slutar de med punkterat förtroende. Så arbetar inte vi på Lundbergs Pressgjuteri.

Vi tror på fasta handslag och stadiga blickar. På yrkeskunskap och genuint intresse för våra partners verksamhet. Vi vet att faktorer som
korta ledtider och hög flexibilitet ofta är avgörande i valet av samarbetspartner och vi har starkt fokus på att leva upp till, och överträffa, dessa önskemål.

En bra affär för er är en bra affär för oss och ett förtroende är något vi vårdar med omsorg.
En bra produktidé och en optimal produktionslösning utformad
i samarbete mellan er och våra tekniker gifter sig fint i våra pressgjutceller.

Sedan 1947 har vi på Lundbergs Pressgjuteri skapat samarbeten som grund för den här sortens kärlekshistorier.
Med tiden har vi samlat på oss en lång rad lyckliga partnerskap. Och vi har alltid plats för fler!

Lundbergs Pressgjuteri AB

Adress
Källebergsvägen 4
570 03 Vrigstad
Telefon +46 382-301 39
Fax
 
E-post mail@lpw.se
www http://www.lpw.se