• Gettyimages 99307773 Web Front Page

  TUSEN INSTALLATIONER BORGAR FÖR KVALITET

 • Ip 4500 Ton Page Slide

  TUSEN INSTALLATIONER BORGAR FÖR KVALITET

 • Img 2528 2 Front Page

  TUSEN INSTALLATIONER BORGAR FÖR KVALITET

 • Mg 2518 Tv Ttad2 Front

  TUSEN INSTALLATIONER BORGAR FÖR KVALITET

Karlebo är ett företag med lång tradition av att leverera nytänkande lösningar till industrin i Norden. Vi erbjuder ett av marknadens starkaste sortiment inom Pressgjutning, Sandgjutning, Stålverksprodukter och Ytbehandling. Dessutom har vi ett omfattande servicekoncept som hjälper dig att öka livslängden på din maskinpark.

Pressgjutning
Inom pressgjutning har vi på Karlebo ett brett erbjudande och kan leverera allt från kompletta pressgjutceller till enstaka maskiner, periferiutrustning eller ombyggnad och service.
Sandgjutning
Karlebo är i dag starkare än någonsin inom sandgjutning med kompletta maskinlösningar till metall-, järn- och stålgjuterier.
Stålverk
Vi har lång erfarenhet av teknikhandel kopplad till nordisk stålindustri.
Efterbehandling/ rensning
Karlebo är en ledande leverantör av kostnadseffektiv rensningsutrustning för alla användningsområden till gjuteri, stålverks- och verkstadsindustrin.
Gjuteriförnödenheter
En hög grad av närvaro hos våra kunder och lyhördhet gör att vi ständigt utvecklar vårt sortiment för att kunna erbjuda gjuteriindustrin kostnadseffektiva gjuteriförnödenheter.
https://www.youtube.com/watch?v=LFGnjkoeDng
Error with embedding the source
oohembed source: http://oohembed.com/oohembed/?maxwidth=261&maxheight=169&url=https%3a%2f%2fwww.youtube.com%2fwatch%3fv%3dLFGnjkoeDng
3D Sand Printing
Denna video visar ExOnes process för utskrift av sandgjutformar och kärnor.
PMU Industriell service och underhåll
Komplett partner inom byggsmide och verkstadstjänster
Vår presentation
Klicka här för att läsa vår presentation

Servicekoncept
Det finns mycket tid och pengar att spara på att välja rätt partner för sin teknikinriktade service. Vi på Karlebo har en bred organisation för alla typer av serviceuppdrag oavsett om det gäller uppgradering, underhåll eller reparation. Tack vare vår erfarenhet kan vi erbjuda en djup kunskap om såväl dina maskiner som processer. Genom nära samarbete med världens ledande tillverkare ger vi dig dessutom tillgång till originaldelar som optimerar din produktion, minimerar ställtid och ökar livslängden på din maskinpark.

Hög tillgänglighet
Vår ambition är att alltid ha en hög tillgänglighet för dig som kund och ge dig snabb respons. Genom lokal närvaro med fem kundcentra, rationell logistikhantering, omfattande maskinregister och ett tusen kvadratmeter stort lager med reservdelar och förnödenheter erbjuder vi ett långtgående engagemang för att tillgodose dina behov. 

Tillsammans är vi starkare
Karlebo ingår i Beijer Tech AB, en grupp specialiserade bolag som samarbetar för att göra den nordiska industrin mer konkurrenskraftig. Beijer Tech representerar några av världens ledande tillverkare och erbjuder genom sina dotterföretag förädlade, kundanpassade lösningar inom affärsområdena Flödesteknik/Industrigummi och Industriprodukter.

Karlebo Gjuteriteknik AB

Adress
Sollentunavägen 63
Box 2099
191 02 Sollentuna
Telefon 08 566 313 00
Fax 08 566 313 25
 
E-post info@karlebo.se
www http://www.karlebo.se