Arvika Gjuteri

Arvika Gjuteri producerar avancerade gjutna komponenter för i huvudsak den tunga fordonsindustrin. Våra komponenter och lösningar levereras till globala företag som producerar lastvagnar, anläggningsmaskiner och traktorer. Vi kan erbjuda våra kunder lösningar som inkluderar hela kedjan från konstruktion och beredning till bearbetad eller monterad produkt. Vårt kundvärde baseras på flexibilitet, leveransprecision och produktkvalitet.

https://www.youtube.com/watch?v=rJfiwf7hwc8
Error with embedding the source
oohembed source: http://oohembed.com/oohembed/?maxwidth=261&maxheight=169&url=https%3a%2f%2fwww.youtube.com%2fwatch%3fv%3drJfiwf7hwc8

Titta gärna på vår företagsfilm här ovanför så får du en guidad tur av Arvika Gjuteri.
Casted Solutions
Modellen Casted solutions innehåller alla de arbetsmoment som krävs för att vi ska kunna garantera dig en smidig, kvalitetssäkrad och komplett leverans av dina produkter.
Tunga lastbilar
Arvika Gjuteri har under många år levererat komponenter till de större tillverkarna av tunga lastbilar. Vi levererar produkter som används både i drag-/ släpbilar och högspecade anläggningsfordon.
Entrepenadfordon & traktorer
Arvika Gjuteri anlades för att leverera komponenter till främst traktorer. Utvecklingen har gått framåt med ständigt ökande krav på prestanda, hållbarhet och miljövänlighet.

FÖRETAGET

Produktionen vid Arvika Gjuteri startade 1971 och innefattar gjutning och bearbetning av komponenter i seg- och gråjärn. Genom ett stort kontaktnät av specialister kan vi även erbjuda produkter med speciella krav på exempelvis induktionshärdning, ED/Pulverlackering samt montering.

Företaget har idag tillstånd att producera ca 35 000 ton gjutgods. Genom ett intensivt investeringsprogram har vi i dagsläget ett modernt smältverk vilket står rustat att klara både dagens och morgondagens krav på kvalitet och tillgänglighet.

Nya Arvika Gjuteri AB

Adress
Box 934
671 29 Arvika
Telefon 0570-832 00 vxl
Fax 0570-172 69
 
E-post info@arvikagjuteri.se
www http://www.arvikagjuteri.se